Yasal Uyarı

Kişisel bilgiler

Sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederiz. Sitemizin bazı bölümlerinde kişisel bilgilerinizi kendi rızanız ile iletmeniz mümkündür. Bize ulaşan bilgiler kesinlikle gizli tutulup, ancak şirket ve bayi teşkilatı içinde, size daha iyi hizmet vermek ve faaliyetlerimizden haberdar edebilmek için kullanılacaktır. Kişisel bilgilerinizin kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiyi bilgi gizliliği içeriğinden edinebilirsiniz.

Telif

Telif hakkı Erol Altaca Okulları'na (İstanbul/Türkiye) aittir. Tüm hakları saklıdır. Bu sitede yayınlanan metin, görsel, ses, animasyon ve video dosyaları ile tasarımlar 5846 sayılı Yasa ve ilgili Mevzuat gereği telif altındadır. Hiçbir öğe ticari amaç için kopyalanamaz, kullanılamaz veya başka sitelerde yayınlanamaz.

Sitenin Kullanılması
Erol Altaca Okulları erolaltaca.k12.tr web sitesinde verilen hizmetleri kullanmak için kullanıcı kaydı yapmanıza gerek yoktur. Tüm bilgiler Erol Altaca Okulları tarafından "olduğu gibi" ve hiçbir surette herhangi bir garanti ya da taahüt içermeden ya da ima edilmeden verilmektedir. Bilgilerin doğru olduklarından yola çıkıldıysa da, bazı hata ya da yanılgıları içermesi mümkün olabilir.

Verilerin Korunması
Bu web sitesi aracılığıyla Erol Altaca Okulları hakkında sağlanan bilgiler yalnızca gizlilik politikasına uygun şekilde kullanılabilir. Lütfen sitemizi kullanmaya başlamadan önce gizlilik politikamızı dikkatle okuyun. Bize kişisel bilgilerinizi aktardığınız zaman bu bilgilerin gizlilik politikamız çerçevesinde kullanılmasını onaylamış kabul edileceksiniz.
Bu web sitesi üzerinden çevrimiçi formlar kullanarak iletmiş olduğunuz bilgiler sadece web sitesi yönetimi ile ilgili personel tarafından saklanır. 3. şahıslar tarafından kullanılması mümkün değildir.

Logolar

Sitemizde yayınlanan tüm logolar, marka ve kurumsal amblemler, 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile korunmaktadır. Aksi belirtilmediği sürece kopyalanamaz ve kullanılamazlar.

Bilgiler

Yasal Uyarı:

Erol Altaca Okulları dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Web sitesini kapatabilir ya da bakım ya da geliştirme amacıyla web sitesi faaliyetlerini askıya alabilir.
Yazım hatalarından dolayı sorumluluk kabul edilmez.