Kurucumuz

Erol Altaca, güçlüklerle dolu üniversite sınavına gençleri yıllardır hazırlayan, Türkiye'de konusunda en deneyimli ve bilgili eğitimcilerden biri.Başarısının en büyük kanıtı, yıllardır Üniversiteye giriş sınavlarında elde edilen sonuçlar.

1950 yılında Erzurum'da doğan EROL ALTACA, Erzurum Yavuz Selim İlk Öğretmen Okulu birincisi olarak, İstanbul Çapa Yüksek Öğretmen Okulu'na geldi. Birikimini ve enerjisini, eğitim alanında yoğunlaştırmaya karar veren EROL ALTACA; Çapa Yüksek Öğretmen Okulu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü'nü bitirdi. Anadolu'daki okullarda öğretmenlik ve yöneticilik yaparak eğitim deneyimini artırdı. 1977 yılında İstanbul'da dershane öğretmenliğine başladı. 1991 yılına gelindiğinde o, artık efsanevi bir öğretmendi. Kendi özel eğitim programını hayata geçirmenin zamanı gelmişti. Bu iddia ve inanç ile 1992 yılında Özel Erol Altaca Dershanesi'ni, 1995'te Özel Erol Altaca İlkokulu'nu ve 2001 yılında Özel Erol Altaca Anadolu Lisesi’ni kurdu. Öğretmenlik vazgeçilmez tutkusu olduğu için, tüm bunları gerçekleştirirken matematik öğretmeni olarak hep tahta başındaydı.Tüm öğretim politikalarının yarattığı sancılara çağdaş eğitim anlayışı ile çözümler üreten Özel Erol Altaca Eğitim Kurumları artık eğitime damgasını vuruyordu. Bu inanç ve birikimle yarınlara yürüyen Erol Altaca,yeni eğitim projeleri ve hizmetleri üretmeye devam ediyor.

İki çocuk babası olan Erol Altaca, eğitim hizmetini kutsal görüyor.