Gizlilik Politikamız

Bu gizlilik politikası neleri kapsıyor?

Gizlilik politikası, bu site aracılığıyla, ya da bu siteyle bağlantılı olarak bize ulaşan kişisel bilgilerinizin kullanımını kapsamaktadır.

Bu sitede toplanan kişisel veriler Erolaltaca Okulları tarafından yönetilmektedir.

Özel uyarı – Eğer 13 yaşından küçükseniz

Eğer 13 yaşından küçükseniz lütfen kişisel bilgilerinizi (örneğin adınız, adresiniz ve e-posta adresiniz) bize göndermeyin.

Eğer 13 yaşından küçükseniz ve bize bir soru sormak ya da bu siteyi kişisel bilgilerinizin bize ulaştırılmasını gerektiren herhangi bir şekilde kullanmak istiyorsanız, lütfen anne-babanızın ya da vasinizin bu işi sizin adınıza yapmasını sağlayın.

Bilgilerin toplanması ve kullanımı

Kişisel bilgilerinizi (örneğin ad, adres, telefon numarası ve e-posta) aşağıdaki amaçlarla alıyor ve kullanıyoruz:

• Sizden gelen soru ya da talepleri karşılamak için
  • Sizden gelen başvuruları işleme koymak için
  • Sizinle aramızda mevcut bulunan yükümlülüklerimizi yerine getirmek için
  • Size sağlanan hizmetlerle ilgili sorunları öngörebilmek ve çözümlemek için
  • İhtiyaçlarınızı karşılayabilecek ürün ya da hizmetler yaratabilmek için.

Bu gizlilik politikasında belirtilen durumlar dışında kimliğinizin tespit edilmesine yol açabilecek bilgilerinizi, yasal nedenlerle (örneğin hukuki işlemler gereği ya da dolandırıcılık ya da diğer bir suçun önlenmesi amacıyla bizden talep edilmesi gibi nedenlerle) mecbur kalmadığımız sürece, ya da haklarımızı, varlıklarımızı ya da kişisel emniyetimizi ve kullanıcılarımızın/müşterilerimizin emniyetini korumak ve/veya savunmak ve benzeri nedenlerle açıklamamız gerektiği kanısına varmadığımız müddetçe, sizin izniniz olmadan açıklamayacağız.

Zaman zaman bize sağladığınız bilgilerinizi aşağıdaki amaçlarla kullanmak isteyebiliriz:

Size ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi vermek ve bu kapsamda size ulaşmak amacıyla İlginizi çekebilecek bilgileri sizlere gönderebilmek amacıyla.

Ayrıca sizin olumlu görüşünüzü almak suretiyle adınızı, adresinizi, ya da bizimle paylaştığınız herhangi bir başka kişisel bilginizi, belirleyeceğimiz, ErolAltaca Okulları dışındaki üçünçü şahıslara aktarmak isteyebiliriz. Söz konusu üçüncü şahıslar bu bilgileri aşağıdaki amaçlarla kullanabilirler:

• Pazar araştırmaları ve verilerinin izlenmesi amacıyla
  • Size ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi vermek ve bu kapsamda size ulaşmak amacıyla
  • İlginizi çekebilecek bilgileri sizlere gönderebilmek amacıyla.

Kişisel olmayan bilgilerin toplanması

Kullandığınız internet tarayıcı türü ya da bizim sitemize bağlandığınız web sitesi gibi kişisel olmayan bilgilerinizi de otomatik olarak toplayabiliriz.

Ayrıca siteye gönderdiğiniz detay bilgileri (örneğin yaşınız ya da yaşadığınız kent) de toplayabiliriz. Bu bilgilerle kimliğiniz saptanamaz ve bunlar yalnız sitenin etkin hizmet sağlaması için kullanılır.

Zaman zaman bu türden kişisel olmayan ya da toplu verileri bu siteyle bağlantılı amaçlarla kullanmaları için üçüncü şahıslarla da paylaşabiliriz.

Bu bilgiler anonimdir. Kişiye ait değil, bilgisayara aittir.

Bu, sizlere verdiğimiz web hizmetlerini geliştirmemizi, keyifli ve yenilikçi bir çevrim-içi (online) deneyim sunmamızı mümkün kılar.

Bilgisayarınızın ayarlarını değiştirerek bu bilgileri silebilir ya da bloke edebilirsiniz (bunun için lütfen yardım ekranlarınıza ya da elkitaplarınıza bakın).

Bu bilgileri siler ya da bloke ederseniz, sitenin bazı özelliklerinden yararlanamayabilirsiniz.

Kişisel verilerinizin güvenliği

Kişisel bilgilerinize yetkili olmayan kişiler tarafından ulaşılmasını ve doğru olmayan şekillerde kullanılmasını engellemek için teknolojik önlemler almakta ve bu amaca yönelik politikalar uygulamaktayız.

Bu önlemleri uygun yeni teknolojiler geliştikçe güncelleyeceğiz.

Bu gizlilik politikasındaki değişiklikler

Bu gizlilik politikası kişisel verilerin gizliliği kanunu ve kanunda yapılan değişikliklere uygun hale getirilmektedir. Bizimle bu gizlilik politikamızla ilgili bağlantıya geçmek isterseniz, admin@erolaltaca.k12.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu gizlilik politikası neleri kapsıyor?

Özel uyarı – Eğer 13 yaşından küçükseniz

Bilgilerin toplanması ve kullanımı

• Sizden gelen soru ya da talepleri karşılamak için
  • Sizden gelen başvuruları işleme koymak için
  • Sizinle aramızda mevcut bulunan yükümlülüklerimizi yerine getirmek için
  • Size sağlanan hizmetlerle ilgili sorunları öngörebilmek ve çözümlemek için
  • İhtiyaçlarınızı karşılayabilecek ürün ya da hizmetler yaratabilmek için.

• Pazar araştırmaları ve verilerinin izlenmesi amacıyla
  • İlginizi çekebilecek bilgileri sizlere gönderebilmek amacıyla.

Kişisel olmayan bilgilerin toplanması

Bu bilgiler anonimdir. Kişiye ait değil, bilgisayara aittir.

Kişisel verilerinizin güvenliği

Bu önlemleri uygun yeni teknolojiler geliştikçe güncelleyeceğiz.

Bu gizlilik politikasındaki değişiklikler

Bu gizlilik politikası kişisel verilerin gizliliği kanunu ve kanunda yapılan değişikliklere uygun hale getirilmektedir. Bizimle bu gizlilik politikamızla ilgili bağlantıya geçmek isterseniz, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.