Etkinliklerimiz

Öğrencilerimizin sosyal gelişimleri için bir amaç edinmeleri ve bu amaca ulaşmak için çaba göstermeleri, yarattıklarını sergilerken gurur duymaları ilkelerimiz arasındadır.

Bu amaçla hafta içi etkinlik saatlerinde, Türkçe-İngilizce-Almanca tiyatrodan halk oyunlarına, Tübitak matematik ve fen çalışmasından koroya kadar birçok farklı dalda çalışmalar, uzman eğitimciler rehberliğinde yapılmakta, bunlar okul içi ve dışında da sergilenmektedirler.

Her cumartesi uygulanan ‘Cumartesi Okulu’ çerçevesinde çocuklarımızın resim, enstrüman çalma, satranç, bilgisayar, atölye çalışmaları, basketbol, voleybol, futbol, step, jimnastik gibi etkinliklerden faydalanmaları sağlanmaktadır.

Okul yönetimince belirlenen programlarla belli dönemlerde öğrencilerimiz, şehir dışı gezilerimize katılırken, gittikleri yörenin tarihi, kültürel, fiziki özelliklerini tanıyıp bunları grupça paylaşmanın zevkini tadarlar.