2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni

2018-2019 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Okulumuz, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılına, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü açılış töreniyle "merhaba" dedi.

İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerinin katıldığı tören, tüm Erol Altacalıları bir çatı altında yeniden topladı, aramıza yeni katılan 1.sınıf öğrencilerimizin tören alanına geçmelerinin heyecanını hep beraber yaşadık.

Törenimiz her zaman olduğu gibi Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve Türk Büyükleri adına yapılan "Saygı Duruşu" devamında "İstiklâl Marşı"nın coşku içinde söylenmesiyle başladı. Tören Anadolu Lisesi Müdürümüz Sayın Ertan EMLEK'in açılış konuşması, ardından 3-A sınıfı öğrencilerinden Ela YÜCESOY'un "İlköğretim Haftası" adlı şiiriyle devam etti.

Tören sonunda başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirilmesi umuduyla öğrencilerimizi sınıflara aldık.

Tüm resimler için tıklayınız.