Montessori Eğitimlerimiz Başladı.

ÖZEL EROL ALTACA OKULLARI DÜNYANIN EN SEÇKİN EĞİTİM SİSTEMİ OLAN “MONTESSORİ SİSTEMİ”Nİ İLKOKUL 1.SINIFINDA TÜM MÜFREDATI VE EKSİKSİZ MATERYALLERİYLE BAŞLATTI.

• Bireysel Eğitim
  • Çocuk öğrenmek için dinlemek ve anlamak yerine işleri pratik yaparak öğrenir.
  • Montessori sınıflarının tasarımı çocukların birçok farklı eğitim tecrübesi edinmesini sağlar.
  • Montessori sınıfındaki materyaller çocukların gelişimi için en ince ayrıntısına kadar araştırılıp tasarlanmıştır.
  • Montessori eğitimi çocuğu küçümsemek, aşağılamak ve utandırmaktan kaçınır.
  • Montessori programı sistematiktir ve gelişim prensiplerini sıralı bir şekilde uygular.
  • Montessori programı sorumluluğun gelişimi için tasarlanmıştır.
  • Montessori programında eğitim gören çocukların farkı yaptıkları işi bir yetişkin gibi gerçekleştirmeleridir.

• Gelişmiş Pratik Yaşam
  • Matematik
  • Botanik
  • Zooloji
  • Dil Sanatları (Türkçe&İngilizce)
  • Bilimsel Deneyler
  • Kültürel Coğrafya
  • Fiziksel Coğrafya
  • Kozmik Eğitim
  • Astronomi
  • Barış Eğitimi
  • Sağlık Bilimleri
  • Müzik
  • Resim

**  6-9 yaş eğitim müfredatı hazırlanırken MEB'in zorunlulukları atlanmadan özel program hazırlanmıştır.
       ** Her ders; Montessori Materyalleri ile Montessori Eğitimi almış uzman öğretmenlerce eksiksiz olarak işlenecektir.
       ** Diğer sınıflarımızda Montessori Sistemi uygulamasına kademeli olarak geçilecektir.

Montessori Eğitimlerimizin tüm resimleri için tıklayınız.